

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кой е изложен на риск
Грижата за едно агне на пазара на труда се оценява на около 30 стотинки
Грижата за едно агне на пазара на труда се оценява на около 30 стотинки
Търговецът, който продава на удивително ниските цени е Петър Рачев
Най-скъпи са храните в Пловдив, където в индустриалните паркове се вземат високи заплати
Бизнесменът от Руен прослави България на европейския пазар с износа на череши, а у нас въвежда собствена технология за преработка на битови отпадъци, но това са само част от заложбите и таланта му
ДДС за храните у нас е най-високото в Европа
Мандри пробутват палма за фермерско сирене
Разликата е драстична, а после твърдят, че няма спекула
Може би се храните машинално